Paratë po zhdukeshin nga shtëpia, çifti vendos kamerat. Nuk e besojne ate qe shikojne ne kamera

Ka ndodhur nje histori ndryshe ne Angli ku gruas i humbnin parate dhe se kuptonte se ku i iknin dhe cpo ndodhte me to.

Histori te tilla ka plot dhe se ne duhet te bejm kujdes.

Samantha Robson,ka shkruajnë ne mediat britanike, ajo është kapur edhe duke i hedhur një sy portofolit të djalit të saj 8-vjeçar.

Samantha Robson, 39 vjeçe, nga Macclesfield, Cheshire në Angli, u takua me Tanya Sellars në vitin 2013, kur ajo kërkoi dikë të kujdesej për djalin e saj 2-vjeçar Eëan.

Dyshja u bënë mikesha të mira dhe Samantha madje i besoi asaj edhe çelësin e shtëpisë.

Por në fillim të vitit 2017, Samantha dhe burri i saj Mark, 38 vjeç, vunë re se paratë po zhdukeshin dhe nuk mund të shpjegonin se përse.

Kështu, ata vendosën të instalojnë kamera brenda shtëpisë së tyre, ku edhe u zbulua e vërteta.

Ndaj qe instalimi i kameres solli zbulimin e madh.

Per me shume shikoni videon me poshte