Pas 25 vitesh në pritje. Nena sjell femijën e saj të parë shikoni sa bukur e ka quajtur

Një lajm i bukur vjen ditën e sotme ku nëna sjell fëmijën e saj të parë pas 25 vitesh.

Ministria Ogerta Manastirliu jep lajmin e bukur duke e postuar në facebookun e saj.

Lajm i bukur🤗
😇 Pas 25 vitesh pritje, Lindita ka sjellë në jetë fëmijën e saj të parë dhe ky është gëzimi më i madh i jetës për familjen Gjoshi nga Tirana.
👩🏻‍⚕️ 👨‍⚕️ Falë përkujdesjes së stafit mjekësor në Shërbimin e Obstetrikë-Gjinekologjisë në Maternitetin “Koço Gliozheni”, operacioni ka shkuar shumë mirë dhe Deoni i vogël gëzon shëndet të plotë.
👏🏼 ekipit me Dr. Kastriot Dallaku, Dr.Elona Belaj, Dr. Julia Bleta, Dr.Vasilika Cina, Dr.Irald Çela, infermieret Fabiola Ruçi dhe Elona Llupo.