Pas debave të forta me Luizin. Kiarës i shtohen probleme të reja jashtë BBV

0
259

Pas problemeve me Luizin vazhdojn “belat” jasht BBV per Kiaren. Diten e djeshme fansat e saj ne instagram filluan te largohen ndersa diten e sotme largimi vazhdon duke u larguar mbi 20.000

Moderatorja Kiara Tito ka humbur më shumë se 20,000 mije ndjekës në Instagram e saj.


Pas debateve te fundit nje pjese e fanasave kane komentuar kunder saj dhe ata mendojne se ajo “po e shfrytëzon Luizin veç për lojë”.

Në një lojë të organizuar nga “Vëllai i madh”, vajzat duhej të mos u flisnin djemve. Këta të fundit vendosën të bënin çmos që atyre t’u prishej loja. Me këtë synim, Luizi vendosi Kiarën në një cep të tualetit dhe brenda pak minutash, ajo filloi të ndihej keq, t’i merrej fryma dhe rrjedhimisht, të kërkonte ndihmë.