Pas fenomenit te rrallë në detin e Durrësit qytetari bën zbulimin e rradhës. Foto

0
277

DURRES- Nuk eshte pare kurre me pare qe deti te jete larguar kaq shume nga bregu.

Dhe ekspertet thone qe eshte nje fenomen batice normal. Por jane te shumta foto derguar nga pushuesit per kete fenomen.

Ndersa diten e sotme nje qytetar ecen ne pjesen e bregut dhe kerkon metale te ndryshme.

Ai me kete pune mban familjen. Dhe ai e shikon qe deti eshte larguar me shume se me pare.

Dhe diten e sotme aparatura qe zbulon metalet filloi te bej nje tingull qe po zbulon dicka por fatkeqesisht ajo ishte nje cope hekuri. Qytetari i pa lodhur nuk ndalet sa te gje dicka me vlere.