Pas gjendjes se veshtire qe po jetojme Greqia shkundet nga termeti.Ja sa ishte magnituda

Pas qetesimit te koronavirusit nje lekundje sizmike lekund sot greqine dhe epiqendra ka ndodhur ne ishullin e Kretes.

Lekundja ishte e forte dhe te gjithe kane dalur perjashte por e mira ishte se nuk ka pasur lendime dhe cdo gje ka kaluar ne paqe

Magnituda ishte 6.0 e shkallës riter, teksa goditja ishte në det të hapur dhe nuk ka pasur shqetesime.

Shpresojme qe cdo gje te shkoje mire.