Pas kritikave te shumta qe mori në Sanremo, reagon Alketa Vejsiu

Alekta Vejsiu u vu re nga italianet per shkak te shpejtesise te se folurit.Ajo eshte nje virtuoze e vertete dhe e ndricoi skenen e Sanremos.

Moderatorja doli shume mire ne Sanremo dhe te gjithe flasin vetem per te.Ishte dicka shume e bukur.

Ajo dha dhe nje interviste ne “Rai Radio 1”, ku ka folur rreth eksperiencës së saj në Sanremo.Dhe emocionet e bukura qe po kalon.

Moderatori i radios italiane, Giorgio Lauro, i ka përmendur elokuencën në të folur. “Ke folur shumë dhe mbi të gjitha me një shpejtësi të frikshme”, është shprehur ai.

Alketa ka treguar se arsyeja e shpejtësisë së saj në të folur, ishte dëshira për të përmbledhur në një kohë të shkurtër gjithë eksperiencën në televizion.

“Është grumbullimi i shumë viteve jetë në televizion dhe doja ta jepja të gjithin, po koha në Sanremo është shumë e shkurtër”, u përgjigj ajo.

Qe keshtu ajo eshte me e lumtur se kurre dhe pret per ide te reja ne mediat italiane.