Pas një aksidenti të fortë humb jetën 18 vjecari shqiptar në Itali

Humb jeten nje 18 vjecar shqiptar ne Itali pas nje aksidenti te forte naten e mbremshme dhe babai i tij shpeton pasi ishte ne vendin e pasagjerit.

Lageshtia dhe shpejtesia u ben shkak qe makina te perplasej me cepat e rruges.

Edhe pse ata u derguan me shpejtesi ne spital i riu nuk ka mundur te jetoje.

Familja ishte nga Kosova dhe jetonte ne Itali prej vitesh.