Pas rritjes se cme ndur, ja me sa u këmbyen Euro dhe Dollari ditën e sotme

Disa dite me pare euro dhe dollari kishin nje rritje shume te mire ne tregun vendas por papritur te dyja monedhat po fillojne te bien.

Monedha e përbashkët ka vijuar tendencën e fortë ne renie edhe gjatë ditës së sotme. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, një euro u këmbye sot me 125.44 lekë, me një rënie prej 1.1 lekë në rapprt me ditën e mëparshme.

Ndersa dollari u kembye me 116.1 leke

Besoj se renia do te vazhdoj te bie dhe ne diten ne vazhdim.