Pas shume vitesh pritje cifti ne Tiranë behet me binjake

Nje lajm i bukur vjen nga Tirana ku mesohet se nje cift pas disa vitesh eshte bere me femije dhe ata jane binjak.

“❤️❤️ Pas shumë vitesh, u gëzuam me binjakë, vajzë dhe djalë falë trajtimit me IVF nga Dr.Genc Kabili mjek obstetër-gjinekolog, pranë Spitalit Amerikan 2”

Falenderimi dhe mirënjohja e pacientëve tanë është vlerësimi më i madh për punën tonë. #spitaliamerikan2