Pas largimit nga kjo bote së vjehrrës, nusja fton në studio vjehrrin: Nuk e dimë çfarë t’i bëjmë

Rubrika “Ka një mesazh për ty”, në Tv Klan ka sjell ne drite nje histori qe ne themel ka marrëdhënien që çdo nuse do të kishte dëshirë të kishte me prindërit e bashkëshortit. Zonja Kozeta ishte ajo qe ftoi në studio vjehrrin e saj te cilin e quan baba, ajo e beri fteseb për ta falenderuar për ndihmën dhe mbështetjen që ai i ka dhënë asaj dhe gjithe familjes.

Por Kozeta ka treguar se para disa javësh, vjehrra e saj që e thërret mama ka ndërruar jetë nga një sëmundjeje e rëndë. Ajo tregon se per gjthe familjen ka qenë shume e vështirë dhe e dhimbshme, e megjithate ajo ka merak vjehrrin sepse e ka përjetuar shume humbjen dhe ajo që ka shqetësuar familjen është se ai fajëson veten për vdekjen e bashkëshortes.

Madje ajo kujton se edhe kur ka lindur djalin e ka te vogel 5 muajsh në shtëpi me gjysherit dhe kane shkuar në Greqi për të bërë letrat e asaj kohe në vitin 2000.

Per me shume shikoni vidjon shume emocionuese te nje historie shume te bukur familjare