Pasi gjeten 6 femije kjo eshte taktika e re per te gjetur shume shpejte Bleona Maten

Nje gjetje gjeniale ka ndodhur me ekipin e Romes per te gjetur femijet e humbur.

Ata kane gjetur 6 femije dhe kjo eshte dicka shume e mire tre prej fëmijëve të humbur janë gjetur në Londër, dy në Kenia dhe 1 në Belgjikë.

Por Një videon e publikuar sot zyrtarizohej blerja e Davide Zappacosta-s, shfaqej edhe një fotografi e Bleona Matës, e cila u zhduk në moshën 6-vjeçare në vitin 2010 në fshatin Zapod të Kukësit.

Dhe shpresojme qe te mos e gjejme pasi nje ndeshje futbolli mund te ndiqet nga miliona njerez dhe ne vende te ndryshme te botes dhe ky mund te jete nje rast i mire per ta gjetur ate ashtu sic kane gjetur 6 femijet e tjere.

Shpresojm te kemi nje shprese te re per Bleonen dhe nenen e saj.