Pasi hoqi orarin policor, Qeveria merr vendimin e papritur: Nuk lejohet…

Qeveria Rama sqaron qytetarët se klubet e natës, diskot, lounge-baret dhe çdo lloj shërbimi i kësaj natyre do të vazhdojnë të jenë të mbyllura pas orës 23:00.

Muzika ndalohet në çdo mjedis shërbimi pas orës 23:00. Ky rregull është përcaktuar në Urdhrin e Ministrit të Brendshëm, Bledi Çuçi. Qeveria Shqiptare hoqi vetëm orarin policor që do të thotë se nuk ka kufizim të lëvizjes gjatë orëve të natës.

Hapja e klubeve të natës dhe muzika pas orës 23:00 ndalohet me ligj, ndërsa policia do të qëndrojë në gatishmëri për të gjobitur shkelësit.