Per herë te parë Sabiani tregon emrin e vërtetë se si quhet

0
1334

I ftuar në “S’e luan topi” Sabiani ka treguar shumë detaje nga jeta e tij personale. Mes të tjerash këngëtari ka zbuluar se emri i tij i vërtetë është Lorenc.

Sabiani e ka ndërruar emrin kur e ëma e tij është ndarë nga jeta. Duke dashur ta ndjejë sa më pranë, ai ka vendosur emrin “Sabian” që i ngjashëm me emrin e nënës së tij të ndjerë, Shabane.

“Kur fillova të kuptoja dhe të nxirrja videoklipin tim të parë, nëna ime ndërroi jetë, ka vdekur ditën e tetë marsit. Dhe unë si vizionar që doja të dilja ndryshe, nëna ime quhet Shabane si do ta bëja dhe thura një emër që funksionoi shumë bukur, që më ka shoqëruar deri tani. Nga Shabane në Sabian. Kjo është një mënyrë që ta kisha pranë vetes gjatë gjithë kohës”, ka treguar Sabiani.