Pipero jep lajmin e mirë : Ky eshte ilaçi ka dhënë rezultat për Koronavirus, ja javët me vendimtare

Nje nga njerezit me te dashur per Shqiptaret Pëllumb Pipero ka thene se
iu eshte referuar medikamentit të Klorokinës janë duke e përdorur atë tek pacientët me Koronavirus dhe se ka dhënë rezultat.

Dhe gjate kesaj kohe jane sheruar mbi 90 persona dhe shpresojme te sherohen me shume dhe sa me shpejte.

“Medikamentet bazë, që dhe kolegët në Kine dhe Itali kanë përdorur, antiviralë, antibiotik oksigjeno-terapi, i kemi patur dhe nuk na kanë munguar.

Por medikamenti që ka bërë bujë, dhe i konfirmuar nga FDA klorokina ka ardhur në Shqipëri dhe kemi ditë që e perdorim. Ka rezultate optimiste dhe pse jemi në ditët e para të trajtimit me të “.

Ja cfare ka thene ai“Si çdo epidemi dhe kjo epidemi ka logjikën e saj. Nuk është e ngjashme me epidemitë që kemi kaluar. Kjo javë besoj fort se do të arrijë maksimumin e mundshëm, sipas meje… Askush nuk e parashikon saktë… Java tjetër do të sjellë një gjendje të qëndrueshme. Do të bjerë gradualisht, do të na japë shumë mundësi për të bërë parashikime të sakta, qeverisë më shumë mundësi të rishikojë masat… Kjo javë dhe java tjetër do jene deçizive.”

Shpresojme qe muaji maj te kemi masa me te lehta per te vazhduar jeten normalisht.