Pipero u bën thirrje shqiptarëve: Shkoni në plazh, por mbani me vetë patjetër këtë gjë

Shtohet numri i te infektuarve me koronavirus ne vendin tone javen e fundit dhe gjendja eshte kritike ndaj duhet te jemi te kujdesshem.

Ndersa mjeku i njohur ka ber thirje qe te jemi te kujdeshem sepse eshte rritur shume numri dhe perseri mund te shkojme ne karantine.

Ai vazhdon te përsërisë se duhen mbajtur maskat, por nuk na këshillon te shmangim plazhin, përkundrazi, rrezet e diellit duhen marrë, por sigurisht ne distancë nga njëri tjetri.

E pikërisht ne një prej plazheve te vendit e intervistuam sot mjekun Pipero në Karpen te Kavajës. Po ashtu ai ka thënë se edhe në plazh maska duhet marrë me vete dhe s’e nuk duhet përdorur vetëm kur futeni në ujë dhe kur nuk keni njeri afër.

Ndërsa gjatë kohës që jeni në lëvizje, apo në hotel maska duhet mbajtur me patjetër. Kujtojmë këtu se në Shqipëri sot u regjistruan 71 raste me koronavirus.