Plazhi me i lire dhe me i mire shqiptar ku pueshuesit mbesin shume te kenaqur

0
8957

Pogradeci si cdo vit ka pasur cmime te mira dhe te lira ku pushuesit jane te kenaqur me sherbimin dhe miresjelljen e Pogradecareve.

Ndersa kete vit jane liruar dhe me shume hapsira publike per pushuesit.

Pushues nga e gjithe shqiperia jane shprehur se nga viti ne vit Pogradeci behet dhe me i bukur dhe me i mire.

E vetja gje qe mungon jane kullat e vrojtimit por hapesirat e lira kane dhënë shenja pozitive tek pushuesit.