Policia bën deklaratë për shtyp. Pas sulmit ndaj makinës së Zhaklin Lekatarit

Policia e Tiranes ka bere nje dekalarete per shtyp diten e sotme pas lajmit qe Zhaklina Lajkatari i eshte thyer xhami i makines naten e mbremshme.

Policia ka deklaruar se lajmi eshte i pa vertete.

Në lidhje me një lajm të publikuar në portale për një automjet të dëmtuar në afërsi të stadiumit “Dinamo”, ju sqarojmë se lajmi është i pavërtetë.

Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë kërkon mirëkuptimin e mediave dhe para se të publikojnë lajme të kërkojnë informacion pranë DVP Tiranë.