Protesta ne te gjithe vendin frikesojne Ramen.Prezanton ditene sotme paket e rezistences socila.Ja kush perfitojne te paret

Pas protestave qe po ndodhin ne vend pasi cmimet po rriten Rama ben deklaraten e pare per te ndihmuar popullin.

Dhe keto jane 7 pikat e paketes se rezistences sociale:

36 milion dollare per pensionet

434 mije perfitues do te perfitojne leke ne dore 30 mije leke te vjetra ne muaj per 3 muaj rresht.

mbeshtetja per fermeret 14 milion dollare

mbeshtetje per linjat urbane qe te mos ndryshoje cmimi i biletes se autobuzave

zerimi dhe ulja e takses mbi pagat

rritja e pages minimale ne 32000 leke

200 milion dollare mbulim per energjne elektrike

Shpresojme qe keto paketa te sjellin lehtesime ne jeten e shqipatreve tashme te lodhur ne 30 vjet demokraci