Publikohen fotot ku Mevlani pëson aksident të rënd. Ja mesazhi që la ai. Foto

0
1762

Publikohen fotot e aksidentit ku Mevlan Shaba eshte aksidentuar ne autostradën Durrës -Tiranë. Por famtmiresisht gjendja e tij eshte e mire dhe nuk ma pasur probleme te renda.

Mesazhi i tij ishte:

Vlen shumë për njerëzit kjo gjë dhe duhet t’i bëjmë thirrje shtetit patjetër që të marrë disa masa për këto lloj aksidentesh rrugore.

Gjatë telefonatës Mevlani zbuloi se ishte duke shkuar drejt studios sepse është duke përgatitur disa projekte të reja. Sa i përket aksidentit ai tregoi se u detyrua që të shkonte vetë në spital.


Kam disa tronditje në trup tek shpina kurrizore pak, por që gjithë ai aksident që ka ndodhur mendoja dhe më keq por shyqyr Zotit ka qenë fat. Makina copash.