Publikohet foto e 58-vjecarit qe vrau motren e gruas me sepate. Foto

0
388

Publikohet foto e personit qe vrau motren e gruas diten e sotme. Ata ishin grindur disa jave me pare dhe ajo nuk ja hapte telefononin ndersa ai shkoi dhe e vrau me sepate.

Autori, 58-vjeçari Tefik Tashi qe jetonte ne fshatin Shirgjan. Ai e ke qelluar kunaten pasi ajo nuk ja ka hapur telefonin dhe e quante impotent.

Edhe pse eshte arrestuar nga policia ai nuk ka shfaqur pendes ndaj asaj dhe ai do te vuaj denimin per vepren e bere.