Publikohet video kur burri hedh gruan e tij nga trageti.

Nuk kane fund keto histori ku burrat sillen keq me grat e tyre. Nje video eshte postuar ku tregon se si nje burr ka hedhur gruan e tij nga trageti.

Ai i eshte afruar i heq me kujdes çantën dhe më pas e hedh ecen dhe e hedh nga trageti.

Kjo ngjarje ka ndodhur ne Indonezi dhe video eshte ber virale ne te gjithe boten.

Por fatmireisht gruaja eshte shpetuar nga ekiki i shpetimit ne bordin e tragetit. Dhe gjendja e saj eshte e mire.

Policia thote se personi qe beri kete veprim vuante nga problemete mendore.