Punë në Gjermani me shpejte se kurre, hapet sektori i vecante i vizave për punëtorët e kualifikuar. Ja profesionet me te kërkuara

Nje lamjm i mire per te gjithe Shqiptaret qe duan nje jete te re dhe nje rroge per te jetuar te qete dhe te lumtur.

Ministria e Punëve të Jashtme në Gjermanisë ka hapur enkas një departament të ri për vizat në kuadër të përgatitjeve për ligjin e ri të migracionit i cili do të hyjë në fuqi në mars të vitit 2020.Dhe pritet nje liri per ata qe duan te punojne ne Gjermani.

Në njoftimin me hashtag #,mondaymotivation, Ministria e Punëve të Jashtme gjermane prezanton dy punonjës të saj, Jan Freigang dhe Feride Özdemi, të cilët do të merren në Berlin me vizat për punëtorët e kualifikuar.

Ndaj kjo do ishte menyra me e mire per tu lidhur me ta ne kete adrese ne foto.