Putin del para mediave dhe jep lajmin e frikshëm: Kam urdhëruar…

Rusia ka vënë në gatishmëri forcat e saj të parandalimit bërthamor.

Sipas Presidentin Vladimir Putin, forca bërthamore ruse është gatishmëri të lartë.

“Unë urdhëroj ministrin e mbrojtjes dhe shefin e shtabit të përgjithshëm të forcave të armatosura ruse që të vendosin forcat parandaluese të ushtrisë ruse në një mënyrë të veçantë shërbimi luftarak,” tha Putin në një fjalim televiziv.

Masa vjen pas një valë sanksionesh mbi pushtimin e Ukrainës nga Rusia që duket se do të gjymtojë ekonominë ruse.