Putin paralajmëron vendet fqinje: Nese vendosni më kufizime ndaj Rusisë, do te..

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin ka paralajmëruar vendet fqinje të Rusisë të mos e përshkallëzojnë më situatën, duke shtuar më shumë kufizimet ndaj vendit të tij

Sipas Reuters, Putini e bëri paralajmërimin gjatë mbledhjes së qeverisë ruse këtë të premte.

“Nuk kam qëllime të këqija ndaj fqinjëve tanë. Gjithashtu do t’i këshilloja që të mos e përshkallëzojnë situatën, të mos vendosin asnjë kufizim.Ne i përmbushim të gjitha detyrimet tona dhe do të vazhdojmë t’i përmbushim ato”, mësohet se ka thënë Putin.