Pyetesi: Kur do lejohen dasmat? Ja si pergjigja epike e Edi Rames.Video

Tani bota ka ndryshuar por dhe dasmat do te ndryshojne ose do shtyhen per disa muaj derisa gjendja te qetesohet.

Jemi ne periudhe te veshtire dhe cdo gje do durim dhe duhet te presim.

Keshtu eshte pergjigjur Kryeministri Edi Rama pyetsit i cili e pyet se kur do të hapen lokalet e dasmave “Ose do të presin të bëjnë një dasmë të madhe ose një të vogël online me njëri tjetrin dhe pastaj do të presin kur të vijnë e madhja, ose do të bëjnë si do të bëjnë dhe do të presin.

Por ja se si u shpresh kryeminstri Edi Rama:”Rëndësi ka dashuria, dhe fakti që duhet të durosh dhe pak dhe të kesh mundësi ta rishikosh vendimin deri sa të hapet zyra e gjendjes civile”.

Tani duhet te bejm durim eshte koha e durimit dhe te presim te kaloje kjo pandemi.

Video