Qeshni pak me politikanet tane, ja si do dukeshin ata nëse do ishin gra

Nje aplikacion shume i bukur qe nderron gjinin e fotos dhe eshte shume i bukur.

Në anën e majtë është foto origjinale, dhe e dyta e shkrepur në opsionin se si do dukeshin nëse do ishin gra dhe kjo eshte dicka shume trendi qe po behet ne te gjithe boten.

Fotot janë shpërndarë masivisht në internet.


Cila foto ju pelqen me shume.