Rama jep lajmin e mirë. Ja sa do të rriten pensionet në muajin prill

Nje lajm i mirë vjen për pesnionistët ku mësohet se në muajin prill do ti rritet pensioni përsëri.

Pensionet do të rriten me 5 mijë lekë tha Rama.

Kryeministri u shpreh se do te bëjmë dhe një rritjesh rrogash historike.

Brenda dy viteve 2023-2024 do të kemi rrogat më të larta në rajon.

Duhet te kapim pagën mesatare prej 900 euro, tani mund të shkojmë drejt rritjes së pagës mesatare, në dy faza. Pritet që rritja te bëhet hap pas hapi.