Rrëfimi i bukur dhe “pa doreza”, Irma Libohova flet për kohët e vështira: Pa pikë turpi kam marrë borxh…

Irma Libohova e kane ftuar ne emision Thumb kur eshte pyetur nga dy gazetaret e njohura per te folut per jeten e saj private.

Ajo ka thene se kan pasur nje rruge te veshtire dhe te beje art ne kohen e saj ishte shume e veshtir sa kishte marr dhe rroba borxh te komshija e saj.

Nuk me ka pelqyer veshjet e atyre viteve te gjitha njesoj.
Derisa pa piken e turpit kam marr borxh dhe rroba per te dal ne festival sa i thoja qe jame korrekte dhe do ti kthe shume shpejte.Keshtu beja neper miqte e mir kerkoja rroba borxh per nje performace te bukur neper skenat e festivaleve.
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *