Rudina Dembacaj habit, rrefen historinë me teknikun e frigoriferit që i hyri në shtëpi: Ja çfarë i bëri para syve

Rudina Dembacaj tregon historinë me mjeshtrin që thirri në shtëpi për ti rregulluar frigoriferin, pune kjo që nuk e bëri asnjëherë dhe nuk e priste kete gje.

Pasi pa çfarë pròblemi kishte frigoriferi, tha se i ishte prishur nje pjese dhe do dilte për të blerë, pastaj do kthehej për ta rregulluar.

Ndonëse e priti 6 orë mjeshtrin e quajtur Berti, Rudina tregon se ai u zhdùk dhe nuk e pa më asnjëherë. Për ti dhënë zgjidhje problemit me frigoriferin, telefonoi një tjetër mjeshtër. Ky i fundit, pasi e pa për 45 minuta tha se frigoriferi nuk rregullohej më dhe i rrëfeu se si Berti i kishte vjèdhur një pajisje dhe kjo nuk kishte ndodhur me pare se si kishte humbur.

Duke përdorur notat e humorit, Rudina tha në emisionin Mos i fol shoferit se edhe mjeshtri i dytë, Çimi u largua duke e lënë Rudinën me frigoriferin e prishur dhe keshtu Rudina nuk e rregulloj dot.