“Sa më shpejt të…”/ Pas bisedës me SHBA-në, “shpresa” e Putinit kthehet kundër Rusisë

Ministri i Jashtëm kinez Wang Yi gjatë një bisede të zhvilluar me sekretarin amerikan të shtetin Antony Blinken u shpreh se luftërat në Ukrainë duhet të ndalen sa më shpejt të jetë e mundur

Ai gjithashtu u shpreh se është me shumë rëndësi që të shmangen krizat humanitare dhe të mbrohen jetët njerëzore.

Sipas Pekinit është me rëndësi që për të zgjidhur krizën, të respektohet sovraniteti dhe integriteti territorial i të gjitha vendeve dhe të insistohet në zgjidhjen paqësore të mosmarrëveshjeve përmes dialogut.