Safet Gjici merr vendimin drastik diten e sotme

0
4476

Pas reagimit te pare qe beri ne faqen e tij ne facebook Safet Gjici ai ka marr vendim drastik diten e sotme duke mbyllur dhe profilin e tij ne facebook.

Ai e ka mbyllur per shkak te komenteve te shumta negative. Nese kerkon llogarine e tij ne facebook ajo nuk gjendet me.

Pas publikimit te videos ai ka dhene doreheqje dhe tashme ai eshte thirrur ne Spak per te dhene llogari.

Ndërkohë, disa orë më vonë u bënë publike dhe vendimet e Këshillit të Ministrave, një ndër të cilat lidhej me Safet Gjicin. Qeveria tha se vendimi për shkarkimin nga posti i kryetarit ishte marrë menjëherë sapo video kishte nisur të shpërndahej në publik.