Samir Mane, ëndrra ime më e madhe të kem ndikimi ne rajon

Historia frymëzuese e Samir Manes, pasionet dhe dëshirat e një milioneri Samir Mane në një intervistë te rrallë me Ori Nebiaj.

Biznesmeni tregoi se si nga një shitës televizorësh sot kompaitë e tij kanë gati 5500 punonjës.

Rruga ka qenë e gjatë dhe me disa pengesa, por sot ai është burri më I pasur në Shqipëri, aspiratat e së cilit janë bizneset internacionale

Ke pasur nje enderr qe te ka shoqeruar gjithmonë? Si eshte sot kur ti i ke te gjitha?

Ka gjithmonë endrra dhe sot eshte pozicioni im dhe ndikimi im ne rajon dhe nderkombetarisht. Ky eshte qellimi im final per tu plotesuar.