Seriali ‘Lule të vetmuara’, Kemali rrëmben Kaderin, ja ç’do ndodhë nesër

Ejlyl takon Kemalin dhe i thotë se nuk i ka florinjtë por Kemal inatoset dhe tenton ta vrasë atë.

Por fatmiresisht Feride dhe Toprak mbërrijnë në vendngjarje dhe e shpëtojnë Ejlylin.

Serkan i dhuron Xhemres varësen që kishte kujtim nga prindërit dhe një fotografi të tyre.

Ejlyl i tregon Ferides se Kemali ka tentuar ta përdhunojë. Feride flet me Mesuden por ajo prap nuk beson.

Songyl dhe Xhemre përgatisin një tortë surprize për ditëlindjen e Xhemres.

Kader nuk shkon në shkollë dhe pret një telefonatë nga e ëma, e cila nuk vonon pak dhe e telefonon sërish por mëson se e bija është në telashe.

Gynej sillet sikur është lidhur me Songyl ndersa ajo e godet me shuplakë para shokëve e shoqeve.

Defne dhe Meral garojnë në një konkurs këndimi, ku Defne inatoset pasi të gjithë pëlqejnë si këndon Merali.

Nderkohe Kemal rrëmben Kaderin./revistawho.com