Shikoni se si termeti 7.6 balle shkund shtepit dhe makinat ne Meksike. Video

0
162

Keto jane disa nga pamjet e termetit te dites se djeshme me magnitude 7,6 te shkalles rihter qe i regjistrua ne Meksiken perendimore.Makina dhe shtepite shkunden sikur te ishin lodra. Me poshte shikoni videot,