Shikoni se si termeti ndan fshatin pergjys dhe shemb shtepit. Video

0
115

Nje carje u krijua pasi dy tërmete të mëdha ndanë fshatin Çiğli në dysh. Çarja që ndante edhe fushat përparoi nëpër fshat dhe shtëpitë mbi çarje u shkatërruan.

Pas tërmeteve ka ndodhur një çarje që ka ndarë arën me grurë në fshatin Çiğli. Carja e cila është e gjatë me kilometra, tregon magnitudën forte te tërmetit ka shqetësuar qytetarët.

Dita ishte si ferr. Së pari, kur u zgjuam, dëgjuam një zhurmë të madhe. Nuk e kuptuam se çfarë ishte. Patëm një tronditje të tillë që nuk mund ta shpjegoj tregon nje banor i fshatit.