Shikoni videon se si lekundet Kuba dhe Xhamajka nga termeti 7.7 balle

Shikoni se si lekundet uji ne pishine nga termeti 7.7 balle ku toka lekundet si top eshte muaj termetetesh ku nga Turqia Greqia Shqiperia tani eshte dhe Kuba dhe Xhamajka.

Në një nga videot e shpërndara në rrjet shihet se çfarë shkaktojnë lëkundjet e fuqishme në një pishinë në Xhamajka.

Lekundjet bejn qe uji te dal nga pishina

Në një tjetër videot shihet që lëkundjet e fuqishme kanë hapur disa gropa.

Deri më tani nuk ka raportime për persona të lë nduar apo dë me materiale, ndërkohë që autoritetet paralajmëruan që Xhamajka, Kuba dhe Ishujt Kajman mund të go diten nga një tsunami.

Lekundjet jane ndjere deri ne SHBA ne Florida.