Shkon të shikojë Butrintin. Qytetari cuditet sa shtrenjt kushton nje Red Bull

0
169

Shqiperia kete vit ka pasur nje ardhje te madhe ne turisteve por cmimet jane shume te shtrenjta dhe te gjithe po ankohen.

Keshtu ka ndodhur diten e sotme dhe ne Butrint ku nje pushues ka blere nje Redbull por kur ka pare fature pushuesi eshte cuditur.

Nje Redbull kushton 7 mije leke. Ai ka derguar kete denoncim ne redaksin e JOQ.

Qefi modh me pa Butrintin se ka shum histori po qefi me i madh kur pagujtem red bullin 7000 lek turp i madh. Me lire ben bileta e hyrjes


A ja vlen te pish nje Redbull me cmimin 7 mije leke ne Butrint?