Shoferi nxjerr nga autobusi të gjithë pasagjerët, arsyeja do ju befasoje

Nje shofer autobusi ne France eshte bere kyeteme ne rrjetet sociale.
Arsyeja eshte se shoferi i ka nxjerrë nga autobusi të gjithë pasagjerët pasi asnjëri prej tyre nuk kishte dashur ta ndihmojnë një pasagjer që ishte në karrocë të invalidëve që të futej në autobus .

I nervozuar me faktin që askush nuk dëshironte ta ndihmonte burrin në karrocë, shoferi ka reaguar ashpër duke ua bërë me dije se ky është stacioni i tyre i fundit, dhe se të gjithë duhen të zbresin.

Këtu disa sekonda më vonë shoqferi ka ndihmuar burrin në karrocë të futet në autobus bashke me te vellane qe e shoqeronte, dhe më pas autobusi ka vazhduar rrugën me vetëm dy pasagjerë.

Pasagjeret e zbritur nga autobusi u detyruan te prisnin ne staion per mjetin tjeter te linjes ndersa pasagjeri me karroce ishte prekur kaq shume nga ky veprim sa gati nuk kishte qare i emocionuar sepse edhe shoferi me tej i ka thene se një gjë e tillë mund t’i ndodh kujtdo pasi një ditë ndoshta do të detyrohen të gjithë ta përdorin karrocën për invalidë.