Shpërthejnë divorcet dhe shtatzenia/ Pas vetizolimit, çiftet kërkojnë të ndahen

Pasi shume vende te botes jane ne karantine ato kane vendosur qe te divorcohen.

Ata nuk kane arritur ta suportojne jeten e brenda dhe keshtu kane nisur divorecet e para nga Kina deri ne europe.

Si rezultat i vetizolimit nga koronavirusi, çiftet kanë qenë të detyruar të qëndrojnë gjithë kohës me njëri-tjetrin në shtëpi dhe kjo ka shkaktuar shumë zënka dhe probleme mes tyre pershkak dhe te presionit psikologjik qe jep semundja.Pasi ciftet jane gjith kohes ne shpi pritet dhe rritja e femrave shtatzene.Ky eshte nje studim i ri qe do te rris dhe numrin e popullsis per shaka se ciftet jane gjithe diten ne shtepi.

Ne 1 mars ka pasur nje rradh tek zyrat e divorcit vetem per shkak te karantimit.

Sipas ‘Global Times’, jo të gjithë çiftet që janë paraqitur nëpër zyra për të lënë takime, e kanë çuar gjer në fund vendimin për t’u divorcuar.

Sipas sociologëve, një pjesë e mirë e këtyre kërkesave vjen nga stresi ndaj qendroni te qete dhe shpresojme qe cdo gje do kaloje.