Shqiperia digjet nga vapa por ne disa vende bresheri demton te mbjellat dhe makinat

Nga temepratura te larta ne shi dhe bresher. Keshtu ishte moti diten e sotme ne Elbasan. Temperaturat ishin 39 gradë Celsius dhe me pas filloi bresheri.

Stuhia, e cila zgjati rreth 2 orë, shkaktoi dëme të mëdha në të mbjellat dhe pemtarinë e zonës, duke i lënë banorët në vështirësi të mëdha.

Bresheri demtoi te mbjellat dhe vreshtat.

Zona e Gjinarit u godit më rëndë nga këto reshje, ku pati një stuhi të fortë dhe breshër.

Pritet qe temperaturat te pesojne rritje dhe i nxehti afrikan te pushtoje shqiperine ne ditet qe do te vijne.