Shqipëria vendi vogël me zemër të madhe

Gazeta më e madhe e Pakistanit në gjuhën angleze ”The Express Tribune” rendit pesë vendet me shumicë myslimane, që nuk duhen humbur së vizituari.

Sipas kësaj gazete, Shqipëria ndodhet në pesë vendet kryesore që përbëjnë trend në destinacionet turistike për këtë vit.

“Por, jo vetëm kjo, pasi Shqipëria ka një histori të shquar mikpritjeje. Plazhe me rërë me ujëra blu në jeshile, rrugë të gurta dhe lule kudo