Shqiptari cudit te gjithe fiton shumën e madhe në emisionin italian (VIDEO)

Shqiptaret jane nje popull i zgjuar kete e tregon dhe kjo ndodhi ku nje
djale shqiptar ka arritur te fitoje plot 30 mijë euro në nje emisionin te famshëm televiziv “Avanti un altro” që transmetohet ne televizionin italian ‘Canale 5’ duke fituar dhe u gezuar pa mase.

Ai quhet Xhino, që merrej me tregti ndërmjet Italisë dhe Shqipërisë, ka arritur të gjejë të gjitha përgjigjet e lojës duke cuditur dhe autoret e programit nga zgjuarsia qe kishte.

Nga fitimi i një shumë më të madhe shqiptarin e ka ndaluar vetëm ‘gongu’ i lojës, pasi kishte mbaruar dhe koha televizive.

Ai ka përqafuar edhe drejtuesin e emisionit, gazetarin e famshëm italian, Paolo Bonolis qe arriti te fitoj ate shume.

Video