Shqiptari shtyp me makine nënën dhe foshnjen 8 muajshe ne Itali mbremjen e djeshme

Nje ngjarje e rende ka ndodhur ne Itali ku mesohet se babai shqiptar ka perplasur nje nenen 26 vjecare dhe vajzen e saj 8 muajshe mbremjen e djeshme.

Ngjarja ka ndodhur ne prani te bashkeshortit te 26 vjecare. Mendohet qe ka qene nje aksident dhe nena me vajzen jane derguar menjeher ne spital.

Gjendja e vajzes 8 muajshe eshte e rende pasi ka marre lendime ne koke dhe eshte derguar ne nje spital te specializuar ne Rome.

Policia ka shkuar ne vend ngjarje per te zbardhur te verteten dhe si ndodhi aksidenti