‘Shtatë fëmijë…sa mirë që i kam’/ Nuk dinin asgjë për të, Altin Sulku zbulon detaje nga jeta privat

Altin Sulku, është një ndër zërat më të veçantë të tregut muzikor shqiptarë.

Ai ka zbuluar detaje për familjen.

Zoti e ka bekuar me një djalë. Një shpirt i bukur si i Altinit ecën me parimin: Bëj mirë, se çdo gjë që del nga zemra shkruhet atje lart!

Sulku ka kënduar edhe pa pasur përfitime monetare, thjeshtë për të kënaqur fansin e tij. Ndoshta pas një kohe jo shumë të gjatë artistit do i kthehet gjithçka mbrapsht. Fundja për sa kohë ai është ndër këngëtarët më të suksesshëm dhe ka një familje të lumtur i është kthyer gjithë e mira.

“Jeta ime përtej ekranit është shumë e qetë. Kam një familje të mrekullueshme dhe më ka gëzuar Zoti dhe me një djalë, që quhet Roal. Emrin i djalit është bashkim emrash, pasi bashkëshorten e quajnë Rolanda, mua Altin, kemi marrë shkronjat e para të emrave tanë. Familjen e kemi të madhe, jemi 7 fëmijë, 4 vëllezër e kemi 3 motra dhe sa mirë që i kam, pasi jemi shumë të lidhur me njëri-tjetrin. Kemi qenë gjithmonë aty kurdo, për çdo nevojë i jemi gjendur vëllezërve dhe motrave”./gsh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *