Si të ruash fotot nga Instagram

App i mesazheve në pronësi të Facebook-ut u ofron përdoruesve një mënyrë shumë të thjeshtë dhe funksionale për të ruajtur fotografitë.

Fatmirësisht, ekziston një truk që mund të përdorni për të ruajtur imazhe nga aplikacioni i shpërndarjes së fotografive.

Ja se si mund të ruani imazhe në smartfonin tuaj:

Në mobile, access në aplikacionin Instagram.

Gjej foton që do të ruash.

Kliko në “…” në këndin lart të postimit.

Kliko “Copy Link”.

Hap broëser tënd në mobile, mbaje shtypur dhe kliko “Paste and Go”

Mbaje shtypur dhe selekto “Copy”

Hap aplikacionin “Notes” …

Kliko mbi ikonën ‘share’ dhe zgjidh “Save Image”