“Kemi gabuar” I hoqën gjinjtë, bëri dhe kemio, në fund zbuloi se nuk kishte fare k.ancer.

0
148

Rastet kur edhe mjekësia që shpëton jetë ka dështuar, njihen në mbarë botën.

Por sigurisht që janë të dhimbshme.

Kjo grua që shihni në foto, ka marrë goditjen e dytë pasi kishte kryer kimioterapi dhe kishte hequr të dy gjinjtë, në fund zbuloi se nuk kishte pasur kancer fare.

Sarah Boyle ishte 25-vjeçe kur mjekët e diagnostikuan me kancer gjiri në fund të vitit 2016 ndërsa gabimi u mor vesh në korrik të vitit 2017.

Por në atë kohë, Sarah i ishte nënshtruar një trajtimi të vështirë që përfshinte edhe heqjen e gjinjve.

Nëna e tre fëmijëve, e cila tashmë është 28-vjeçe,rrëfen se i është dashur që të bëjë seanca të dhimbshme kimioterapie dhe të sakrifikonte gjoksin për një sëmundje që nuk e kishte.

Ajo shton gjithashtu se operacionet e më pasme për rindërtimin e gjoksit me shumë mundësi bëjnë që në vitet e ardhshme të sëmuret me të vërtetë me kancer.

Spitali kërkoi ndjesë ndërsa 28-vjeçarja vuan nga trauma psikologjike dhe ende i duhet të përballet me simptomat që i kanë lënë pas trajtimi.