Stuhia e erës dhe shiut nuk ka ikur, beni kujdes, reshje të dendura do ketë edhe gjatë..

Stuhia e erës dhe shiut nuk është larguar ende. Sipas sinoptikanëve kjo situatë me reshje intensive shiu pritet te vazhdoje edhe gjate nates dhe do të zgjasë deri mesditën e së dielës.

Ndërprerja e reshjeve do të shoqërohet edhe me ulje të temperaturave duke përjetuar ditë dimri. Reshjet e rëna dy ditët e fundit në Shqipëri kanë kaluar gjysmën e mesatares mujore për Shtatorin. Deri mesditën e së dielës, Shqipëria do të marrë nga 30-60 mm reshje në veri dhe shumë pak në zonat qendrore dhe jugore.