“Të la o jeta, talli by… me ty. Sa e trash je’! Vërshojnë komentet ndaj Triksës

Beatrix Ramosaj dhe Donald Veshaj duket se i kanë dhënë fund lidhjes pas përfundimit të “Big Brother VIP”.

Që nga ai moment fansat janë ndarë dy grupe. Njëri grup i fansave i ka dalë në mbrojtje Trixës, ndërsa grupi tjetër lëshon lumë ofendimesh. Triksa e ka të vështirë të hyjë në Instagram.

Në postimin e fundit, ndjekësit janë treguar të “pamëshirshëm” ndaj saj. Pasi njoftoi ndarjen, dhjetëra komentues i kanë shkruar fjalë nga më të ndryshmet.

E disa nga komentet e tjera ishin: Ku e ke Donaldin jeta?, Si i thonë ndarje në shqip?, Jeta kaq e pat, Jeta i ç mende komshinjt?

Një tjetër shkon dhe më keq: “Të la o jeta, talli by… me ty. Sa e trash je’!

Ja disa nga komentet: