Tradhtonte burrin me kunatin e saj, po ja cfare i ben burri ne diten e dasmes.

0
161

Ne kohet qe po jetojme cfare nuk po ndodh.Ne diten e dasmes diten me te bukur te jetes per nje vajze burri ka bere ate qe nuk pritej.

Gjate dasmes kur njerezit ishin te gjithe aty dhendri vendos nje video ne monitor pothuajse 5 minutëshe dhe ajo u vendos në një ekran të madh gjatë ceremonisë martesore, ishte menduar paraprakisht një gjë e tillë me qëllim për të largonte nga jeta e tij gruan qe do martohej.

Kjo histori ka ndodhur ne provincën Fuajin në Kinën juglindore. Video u bë menjëherë virale dhe shkaktoi shumë reagime në rrjet, disa prej tyre mendonin se video është reale dhe në drejtim të gruas vërshuan një mori komentesh negative, ndërsa disa të tjerë mendonin dicka e till nuk mund te ndodh.

Por ja qe sot ngjarje te tilla ndodhin dhe ndodhin dhe nuk po merret vesh ku po shkojn njerezit.