Truku me i shpejte për pastrim furrës me nje menyre shume te thjeshte.Video

Te gjitha amvizat e dine sa e veshtire eshte te lash furren sa here qe ndotet pas cdo pjekjeje.

Problematike me shume eshte zona e deres ku pjesa e qelqte tenton te kete me shume yndyre dhe mund te gervishtet nese e ferkojme me tel.

E paster por e gervishtur?
Nuk eshte shume mire si ide edhe pse na kujton heret qe kemi pastruar papastertite.

Mirepo Amvisat e reja kane menduar per nje prove tjeter, pastrimin me tabletat e pjatalareses.

Keto tableta jane shume te forta ndaj duhen perdorur patjeter doreza kur te pastroni pasi demtojne lekuren.

Ne fillim lagen me nje sfungjer dera prej xhami e furres, pastaj me anen e tabletes ferkojme xhamin ose njomim tableten dhe ferkojme me te xhamin derisa te jete i thare.

Me pas perserisim derisa te ferkojme te gjithe siperfaqet e ndotura.

Ne fund e lini te qendroje pak, i shperlani e ne fund e shkelqejm me lecke te thate.

JA edhe video :